19 december 2014

Expertises

mbWebExperience heeft de volgende expertises

 • Programmeren

  De grootste deskundigheid van MbWebExperience is het automatiseren van processen op het Internet. Dit komt doordat de basis van mbWebExperience te vinden is in de programmeerhoek. Door goed programmeerwerk kunnen bijna alle online werkzaamheden worden geautomatiseerd. Wij bieden zowel front-end als back-end oplossingen aan.

 • E-learnings:

  mbWebExperience heeft ervaring met het ontwikkelen van E-Learnings. Wij kunnen ook adviseren over een goed Leer Management Systeem,Ook kunnen E-Learnings ingezet worden op websites, voor allerlei doeleinden.

 • Webdesign: 

  Bij het maken van een internetsite komt meer kijken dan men vaak denkt. De website moet gebruikersvriendelijk zijn en bezoekers moeten het gevoel hebben dat ze op de juiste plek zijn beland. Verder komen er bijvoorbeeld ook juridische en marketing aspecten bij kijken.De vindbaarheid van een website is vaak ook zeer belangrijk. Dit wordt vaak SEO (Search Engine Optimalisation) genoemd, mbWebExperience heeft veel ervaring met Internet Marketing mbWebExperience is bekend met vele vormgeving aspecten en daardoor in staat een goed ogende website neer te zetten, in onze portofolio staan een aantal sites van mbWebExperience. Voor meer ingewikkelde design vragen werkt mbWebExperience samen met een vormgeversbureau.

 • Advies: 

  Soms komt het voor dat je tijdens een proces behoefde hebt aan antwoord op 1 specifieke vraag. Of misschien weet je niet hoe je moet beginnen of hoe je iets moet aanpakken.Dan kan mbWebExperience adviseren in internet gerelateerde vraagstukken of problemen. mbWebExperience kan meedenken om ideëen tot complete oplossingen te maken! Omdat de hoofdexpertise in de technische hoek ligt kan mbWebExperience goed advies geven bij het automatiseren van bedrijfsprocessen.Wij snappen goed dat advies maatwerk is en daarom is advies bij ons op alle manieren en expertises mogelijk.

 • Internet marketing:

  Het is belangrijk goed na te denken over hoe je een product op internet aan de man kan brengen. Hiervoor is internetmarketing een onmisbare schakel. Met internet marketing verdien je je geïnvesteerde tijd en geld terug! Hoe mooi je product of site ook is, als je doelgroep je niet weet te vinden houdt het snel op…

 • SEO (Search Engine Optimalisation)Een mooi product kan alleen maar succesvol zijn als het goed gevonden kan worden. Bij de opbouw van een tekst is het al noodzakelijk rekening te houden met de werking van zoekmachines. mbWebExperience is goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op het gebied van SEO en weet wat voor factoren goede zoekresultaten opleveren.
 • Affiliate marketing mbWebExperience gebruikt voor verschillende projecten affiliate marketing. Op deze manier wordt de omzet van een aantal projecten verhoogd. Om het uiterste uit deze techniek te halen wordt er gebruik gemaakt van o.a:
 • Feed bestanden. Met deze techniek worden in een eenmalige automatische actie alle producten van een webwinkel ingelezen.
 • Referentie tracking. Met referentie tracking is het mogelijk te achterhalen welke bezoeker welk product koopt.
 • Automatisch inlezen van resultaten. Om een centraal overzicht te hebben van de verschillende Affiliate opbrengsten worden de resultaten dagelijks automatisch ge-updated.

Geef een antwoord