19 december 2014

E-Learning

Het woord E-Learning is een ruim begrip en wordt door veel mensen anders geïnterpreteerd. mbWebExperience is ervan overtuigd dat E-Learning  een efficiënte manier van leren is en dat voor bedrijven en instellingen op het gebied van scholing hiermee grote winst behaald kan worden. Ook kan een E-learningmodule worden geïntegreerd in website, programma of app.

E-Learnings ontwikkelen

mbWebExperience kan E-learningmodules op maat ontwikkelen. Eventueel kunnen we samenwerken met vormgevers of onderwijskundigen. Een voorbeeld van een door ons ontwikkelde E-learning is te vinden op de Roosterbord site. E-learnings kunnen op het internet geplaatst worden in de vorm van HTML of geëxporteerd worden als SCORM pakket.

E-learning advies

mbWebExperience heeft ervaring bij het adviseren en invoeren van E-Learning in grotere organisaties. Om de voortgang en terugkoppeling van de E-learnings te registreren, is een Leer Management Systeem nodig. Zo een systeem is van een organisatiestructuur en dient op de goede manier in een organisatie te worden embed.