19 december 2014

Internet marketing

Internet marketing

Het is belangrijk goed na te denken over hoe je een product op internet aan de man kan brengen. Hiervoor is internetmarketing een onmisbare schakel. Met internet markerting verdien je je geïnvesteerde tijd en geld terug! Hoe mooi je product of site ook is, als je doelgroep je niet weet te vinden houdt het snel op…

SEO (Search Engine Optimalisation)

Een mooi product kan alleen maar succesvol zijn als het goed gevonden kan worden. Bij de opbouw van een tekst is het al noodzakelijk rekening te houden met de werking van zoekmachines. mbWebExperience is goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op het gebied van SEO en weet wat voor factoren goede zoekresultaten opleveren.

Affiliate marketing

mbWebExperience gebruikt voor verschillende projecten affiliate marketing. Op deze manier wordt de omzet van een aantal projecten verhoogd. Om het uiterste uit deze techniek te halen wordt er gebruik gemaakt van o.a:

  • Feed bestanden. Met deze techniek worden in een eenmalige automatische actie alle producten van een webwinkel ingelezen.
  • Referentie tracking. Met referentie tracking is het mogelijk te achterhalen welke bezoeker welk product koopt.
  • Automatisch inlezen van resultaten. Om een centraal overzicht te hebben van de verschillende Affiliate opbrengsten worden de resultaten dagelijks automatisch geupdated.

Geef een antwoord