19 december 2014

Project M-Klaver klaverjassen op de PC

Het project M-Klaver draait om het gratis klaverjasspel M-Klaver dat al sinds 1996. Om het spel uit te breiden kun je een registratie code kopen hier wordt een bijdragen van 17 euro voor gevraagd. Het M-Klaver project bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Het klaverjasspel M-Klaver. Mensen kunnen dit downloaden en installeren en daarna klaverjassen op hun computer of laptop. Dit klaverjasspel is zelf door mbWebExperience ontwikkeld.
  • De website www.klaverjassen-op-de-pc.nl .Het belangrijkste doel van deze website is mensen de mogelijkheid geven M-Klaver te downloaden. Verder staat er wat achtergrond informatie en een online help. De site is verder uitgerust met een online polls, die willekeurig worden weergegeven.
  • Online betalingsmodule. Met deze module worden Paypal en Ideal betalingen afgehandeld, de klanten krijgen automatisch een registratiecode toe gemaild en de transacties worden automatisch toegevoegd in het boekhoud systeem.
  • Nieuwsbrief module. Bezoekers kunnen zich aanmelden (en afmelden) voor de nieuwsbrief. Via een aparte beheersmodule is het mogelijk nieuwsbrieven naar de abonnees te sturen. Het systeem houdt bij wie welke nieuwsbrief heeft gehad. Het versturen van de nieuwsbrieven gaat automatisch.

Klaverjassen met M-Klaver tegen de computer!