Vergaderkosten App 2.0 gelanceerd

Versie 2.0 van de vergaderkosten app is recentelijk uitgekomen! Met de vergaderkosten App, kun je eenvoudig en op een inzichtelijke manier helder krijgen wat vergaderen kost. Het gebruik van deze App moet er toe leiden dat het vergaderen met elkaar efficiënter en effectiever gaat worden.

De app is gratis verkrijgbaar in de Apple store (IOS) en Google Play (Android), zodat bijna iedereen deze app kan gebruiken om kostenbewustzijn te creëren bij zijn of haar werkplek.

Je kan in de app de verschillende deelnemers van een vergadering invoeren en vervolgens zien wat een vergadering kost. In de app introduceren we de vergaderkostenfactor, die de overhead van een vergadering eenvoudig meeneemt in de berekening.

Aan de App zitten een website (vergaderkostenapp.nl) en een LinkedIn groep verbonden.

mbWebExperience heeft in samenwerking met Gerritsen Management Advies & Training de vergaderkosten app doorontwikkeld! De combinatie van techniek en Management kennis geeft dit product extra kwaliteit. In de App brengen we ook het Vergaderen 5.0 aan de orde, geïntroduceerd van Ronald Gerritsen.

Dus pak je mobiele apparaat (als je die niet al in je handen hebt) en probeer deze nieuwe app uit!

logo

Laat een reactie achter